[Kitap] Süper Dadı// Betül Güçlü Yorum

01:30:00, BY Elsa Kitap -




Efran Aksoy tanıştığı bir nişanda gördüğü Beril’e ilk görüşte aşık olur. Hayran kalır genç kadına. Güzelliğine duruluğuna her bir zerresine.  İlk görüşte aşkın var olduğuna inanmayan Efran Beril’i ilk gördüğün de  ilk görüşte aşkın var olduğu kanısına varır.

Ne yapması gerektiğini bilemeyen Efran sonunda bir yolunu bulur . Beril ikizlerine bakmak için dadı aramaktadır. Efran dadılık başvurusuna başlar.   Efran daha önce hiç çocuk bakmamıştır ve ne yapması gerektiğini pek bilememektedir.  Fakat ufak tefek yardımlar alır ve işin üstesinden sximce gelir.

Sadeş’e ve Berel onlar iki zıt kutup iki kız kardeştirler.
Efran zorlu yollardan geçerek bu iki aramaz bücürleri n kalbine girmeyi başarır. Hele de en çok Sarel’’in kalbine. Küçük kızın Efran ile kurduğu evlilik hayalleri.

Efran’ın imrenilecek aşkını Beril’e ispatlaması ve   onların bu mutlu aile tablosunu keyif ile izleyeceksiniz.  Okurken yüzünüzden tebessüm eksik olmayacağını sizlere garanti verebilirim.
Kitap da bence abartı ve sıkıcı yerler bulanmamaktadır. Aksine bence yazarımızın başarılı bir yazım kalemi vardı. Her şey kurgu da dahil olmaksızın  her şey mükemmel anlatılmış . İyi ki okumuşum dediğim kitaplardan biri.  Kitaba puanım ;



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY KRİSTALKİTAP