Tutkunun Savaşı / Ayşegül Çiçekoğlu Yorum

02:16:00, BY Elsa Kitap -



Tutkunun Savaşı hani şu izlemekten asla bıkmadığımız pembe turk dizileri vardır ya işte onlar gibi. Kitabı okurken sanki flim izliyorsunuz  gibi.

Tutku ve Savaş yaptığı zorla  evlilik   evliliğin akıbetinde birbirinden nefret eden iki insan . İkisi de inatçı .  Birbirlerini sevdiklerini kabul etseler bile gururları onlardan önce .
Savaş  kendince öngördüğü sebeple  evlendi  Tutku ile. Tutku ise abisinin içinde bulunduğu bataklıktan onu kurtarmak için istemediği bir evlilik gerçekleştirdi.   Hayat onlara öyle oyunlar oynadı ki sormayın .




Savaş karakterini ben Tutku dan bir tık daha sevdim. Hele kendi  bebeği olmadığını sanıp Tutkunun bebeğine sahip çıkması . Tutkuyla verdiği değeri ortaya koydu. 


Kitabın iç ve dış tasarımlarını çok sevdim. Hele ki her bölümün baş sayfasında yazılı olan sözler çok güzeldi. Yazarın kalemine zaten diyecek yok . Takip ettiğim ve severek kitaplarını okuduğum bir yazar Ayşegül Çiçekoğlu   hem wattpade olsun hem elimde kitap olsun severek ve tekrar tekrar okuyabilecegim bir kalem. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY KRİSTALKİTAP