Ceylan / Zeynep Saraç Yorum

23:49:00, BY Elsa Kitap -


Ceylan zengin ve  örf ve adetlerine düşkün bir ailenin kızı . Neşeli Hayat dolu cıvıl cıvıl bir karakter.  Fakat ailesinin yapısından dolayı herseyden kısıtlanıyor ve bu durumdan oldukça şikayetçi.  Üniversite için yaptığı stajı bitirince ailesi tarafından evlendirilicek . 

Ceylan evleneceği kişiyi kendisi seçmek isteyen biri. Bu hayatı sonuçta kendisi yaşayacak . Sevgilisinin çalışmaktan olduğu şirket de  staj  için başlar .  Amacı biraz da olsa sevgilisi Kerem ile vakit geçirmek.


Çağrı Mert Karahanlı ise Ceylan bu güne kadarz tanıdığı kızlardan farklı görür ve Ceylan'a aşık olur.  Bu seferde  savaşması gereken  Çağrı vardı . Acaba Ceylan özgürlüğüne ve istediği yaşam tarzına kabuk edecek mi ?

Kitabın sonu geçerken çok iyidi . Fakat Fırat 'ın akibiyeti ile ilgili de son bir bilgi versiydi çok güzel olurdu. Şimdi ben meraktan çatlayacagım Fırat sevdiğine kavuştu mu diye düşünmekten....

Yazarın dili akıcı ve kalemi kuvettli. Okurken bir o kadar zevk alıyorsunuz . Yazarın okuduğum ilk kitabıydı.  Yazarın Ceylan dan önce çıkardığı kitabı da en kisa zaman da alıp okuyacağım. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY KRİSTALKİTAP