Aşk-ı Kıyamet - Büşra Çivicioğlu Yorum

04:14:00, BY Elsa Kitap -


Merhaba arkadaşlar sizlere aşkın tarifini ve aşkın mücadelesine tanık olacağınız bir kitapla geldim. Aşk-ı Kıyamet  Büşra Çivicioğlu'nun kaleminden dökülüp Olimpos Yayınları tarafından basılmıştır. Yazarın ilk kitabı olmasına rağmen ben çok başarılı buldum. Yazar okuyucusuna duygusunu o kadar iyi aktara bilmiş ki insanın kalbine işlemiş adeta. 


Kitapda birbirinden farklı dört karakterin aşk ile verdiği mücadele ve ne olursa olsun aşklarının hep arkasında sağlam bir şekilde durmasını anlatıyor. 

Aşk bence en güzel özgürlük birimidir. Eğer aşık isen dilediğin gibi yaşayacaksın. 
Dilediğin gibi sevdiğine sevdiğini söylemek ve onunla tüm zorluklara eyvallah demektir. Her şey de bir hayır aramaktır. 

Kahramanlarımız Arda Azra , Nisa ve Efe aşkın zorluklarına gene içinde  birbirlerine besledikleri sevgi sayesinde şampiyon olurlar. Hiçbir zaman aşklarından vazgeçmeyi düşünmemişlerdir. 

Azra'nın intihar etmeye kalkışması ona hayatının aşkını getirir.
Aşk kalbine öyle bir gire ki gözleri mavi devden başka bir şey göremez.
Geçmişte yaşadıklarından ders çıkarmıştır ve aşkı için hiç düşünmeden kendini siper ediyor ve kurşunların hedefi oluyor ve uzun bir süre komada kalıyor. Fakat gözlerini açtığında ona aşık adamı görüyor baş ucunda.

ilk kez sekiz yaşındayken Azra'ya deli gibi aşık. Fakat Azra Arda kilolu diye onu beğenmez . Bunu hırs yapan Adsa yıllar sonra bu fikrinden vazgeçip gerçekten sever kızımızı. Ve ona deli gibi aşıkken evlenmemek olmaz. Evlendikten sonra ise hayatlarına ikiz olan ateş ve su girer. 

Efe Azra'nın onu kurtarması ile hayata yeniden döner. Bir anda bulur onu da aşk . 
Hiç ummadığı anda girer kalbine.Bir çok engeller ile karşılaşır fakat vazgeçmez aşkından...

Nisa ise bir çok kez darbe yemiş aşktan. Ardında kendini Efe'ye bırakmış. Onunla hayat bulmuş. Onunla aşkın en güzel halini tanımış. 


Kitabın içerisi kahramanlarımızın aşk ile imtihanını anlatmakta. Fakat benim gözümde başka bir yerde.. O kadar şey yaşadı fakat gene de dimdik ayakta durmak için çabalamasını taktir ettim. Bence Azra'nın en büyük şansı Arda'ydı. Bu devirde Arda gibi bir adam bulmak çok zor. İstisna neredeyse. 
Arda'nın Azra'ya olan aşkını kıskandım. 


Yazarın dili akıcı ve kalemi sağlam olmasında dolayı kitap kendini hemen okutuyor. Hele yazarın bazı yerlerinde hayatımızda ki dikkatte almamız gereken yerlerdeki sözlere bayıldım. 
Kitabın sonuna geldiğimde ise şaşkınlık tüm bedenimi sardı.Yazar okuyucunun ilgisini çekmeyi çok iyi biliyor. Kitabın devamını merakla ve sabırsızca  bekliyorum.
Sevgili Büşra ablama her şey için teşekkür ederim. Kalemin ile ve seninle tanışmak çok güzel bir duygu abla. İkinci kitap için umarım fazla beklemeyiz. 

bu kitap aşkın bir imtihan olduğunu anlatıyor.
Varacağı yol belli olmasın aşık için fark etmez. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY KRİSTALKİTAP