[Kitap] YASAK CENNET || YORUM

03:37:00, BY Elsa Kitap -







Aden ölümlülerin hayatında yaşayan ölümlü bir insandı.
Fakat hiç ummadığı anda kendini düşmüş meleklerin dünyasında buldu. Amacı sadece yardıma ihtiyacı olan birine yardım etmekti. Bay Leonardo Maximillian 'ın düşmanları onunda peşine takılmışlardı. Kendisini hiç ummadığı anda
Hayatını değiştirecek olan bir dünyada buldu. Bu dünya ona yeri geldiğinde sevmeyi , sevilmeyi , ihanete uğramayı, ölmeyi ,  melekleri, aşkı öğretecek.

Bay Leonarda Maximillian  düşmüş melek .  Işık gözcülerinin lideri. Aynı zamanda ise Cennet taşının yerini bile tek kişi.

Zaten düşmanları bu yüzden onun peşinde.
Diğer bir melek topluluğu ise Karanlık Gözcüleri. Başlarında Liam bulunmakta. Fakat Liam ilerleyen bölümlerde ışık gözcülerine geçiyor nedeni ise Aden. Aden'i Liam rüyasında görüyor. Olayların heyecanlandığı ve anlam kazandığı bölümlerde bu olaydan sonra geliyor. Liam'ın arkadaşı Maximillian malikanesi geliyor ve o da Işık gözcülerine katılmak istiyor fakat kabul edilmeyince Aden'i yaralıyor. Yaralanma sonucu yavaş yavaş ölüme yaklaşan Aden'i kaybetmek istemeyen Maximilian kendi kanatlarını ona veriyor. Aden bu fedakarlık karşısında mahcup oluyor. Eninde sonunda Leonarda'yı kurtarıp ona tekrardan kanatlarını vermenin yollarını arıyor. 

Meliot ise kitaba sonlarında dâhil olmakta.  Aden ve Melliot arasında bir bağ oluşuyor ve Aden iki aşk arasında kalıyor.  Liam beslediğinin aşk olduğuna emin fakat Melliot beslediği duygu aşktan başka bir duygu.

Kitabın son kısmını ise beni çok şaşırttı. Sonu beklediğim gibi gitmedi. Bir çok soru işareti bıraktı finalde. Ah Liam Aden'e olan sevgisinden neler yaptı.
Kitap bence "Fısıltı serisinden sonra "en çok beğendiğim ve hayran kaldığım” fantastik bir roman ve yazar oldu . Üstelik kendisi ile kısa bir facebook üzerinden yazışma şansım da oldu saolsun kendisi beni kırmadı ve sorduğum sorulara içtenlik ile cevap verdi. Kendisinden şiddetle istediğimdir Liam kanatlarını geri vermesi… JJ

BU DEĞERLİ KİTABA PUANIM TABİ


Kİ DE ;








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BLOG DESIGN BY KRİSTALKİTAP